keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Unicef Team London osa 4/5

Lontoon uintikeskus
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/oct2009/5/2/image-3-olympic-venues-2012-848708596.jpg




Alkuviikko kului uudistuneen UTL-projektin parissa. Aika on kulunut nopeasti kun rupeaa ajattelemaan että kyseessä on jo projektin neljäs vuosi. Kauden avausleirin paikkana toimi tuttuun tapaan Vierumäki, mutta ryhmänä edellisestä neljänkymmenen uimarin massaleiristä noin kymmenen uimarin ryhmäksi tiivistynyt kokoonpano.

Leirin sisältö painottui tällä kertaa vahvasti asiantuntija palveluihin. Ohjelmassa oli henkilökohtaiset tapaamiset fysioterapeutin ja ravintoterapeutin kanssa. Henkisenvalmennuksen ja mediakoulutuksen osuudet toteutettiin ryhmänä. Altaanpuolella ohjelma oli huomattavasti viimevuotista joustavampaa, johtuen lähinnä ratatilan lisäyksestä.

Kokonaisuutena 2-päiväinen tiivis leiripaketti oli hyvä ja antoisa. Uutta löytyi saliharjoitteluun ja muuhun kuivaharjoitteluun, ruokapuolellekkin löytyi pientä hienosäätöä. Henkisen valmennuksenkin kuviot saatiin hyvin alulle UTL:n osalta.

Pienempi ryhmäkoko ja Olympialaisten läheisyys rupeaa näkymään projektissa. Yksilöllisyys lisääntyy ja ohjelma tiivistyy. Kansainvälisten kilpailuiden lisäksi ulkomaanleiritys lisääntyy. Talvella ohjelmassa mm. tutustuminen Lontoon kisapaikkoihin viikon mittaisen leirin yhteydessä.

Päivänbiisi LXXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti