torstai 24. maaliskuuta 2011

Suuntana Tukholma

Kisapaikkana toimii tuttuun tapaan Eriksdalsbadet
Alkuviikko meni olkapään palautteluun ja samalla palautui kroppa muutenkin. Tiistaina käytiin taas kehityskeskustelua pienryhmissä. Ainakin tiistain pienryhmän osalta homma toimi hyvin. Kaikki olivat hyvin erilaisissa tilanteissa ja näkymät tulevaan kesään olivat erilaiset. Silti tuntui että kaikilla oli käsitys mitä keväällä tulee tehdä jotta tulos kesällä on toivotunlainen. Lopun palautekierroksella jokainen uimari sai palautetta muilta   osallistujilta. Hyvä keskustelu josta jokainen sai varmasti jotain irti.

Tänään aamulla tein vähän reilumman olkapääjumpan ja altaanpuolella keskityin verrailuun. Iltapäivällä altaassa noin tunnin verran. Alkuun kevennetty kisaverra ja päälle pari broukken vetoa pitkällä aktiivisella ja passiivisella palautuksella. Ensimmäinen veto 75br vu (25+50) Ajatuksella kova piikki + voimakkaasti kiihtyvä finsta. Ajat (9,4 / 22,3 / 34,6 ) olivat tuntumaan nähden yllättävän kovia. Uinti tuntui kyllä hyvältä mutta happoja puski melko reilusti. Toinen veto 50br ru (25+25) tuntui ehkä hieman tahmealta, aika jälleen hyvä 27,2 ja kierroksiakin löytyi, mutta jotain uinnista kuitenkin puuttui.

Aamulla otsikon mukaisesti suuntana Tukholma. Ohjelmassa viikonloppuna perinteinen Ruotsin GP-sarjan Tukholman osakilpailu. Omassa lajiohjelmassa 50vu, 50pu, 100vu ja 100ru. Perhosta en ole nyt viikkoon uinut, joten olkapään ja pepen yhteistyö täytyy tarkastaa vielä ennen lauantaita. Muuten kaikki näyttää hyvältä ja pahin jumikin on hetkeksi unohdettu ulos lumisateeseen.

Päivänbiisi CXVII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti