sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Valmennuspainotteinen viikonloppu

Talent-ryhmän treeni käynnissä
Ohjelman täyteinen viikonloppu takana. Perjantain treeni jäi lyhyeksi kun loukkasin olkapään heti treenin ensimmäisellä finstalla. Onneksi pääsin jo tunnin päästä fysioterapeutille ja toipuminen saatiin heti käyntiin. Oskarinuintien osalta sovittiin että 50 ja 100perhosta jää uimatta ja 50 ja 100vu mennään jos käsi on kivuton.

Aamun verrassa käsi tuntui kivuttomalta joten päätin startata 50vapariin. Sekä uinti, että aika (23,47) olivat kauden vaiheeseen nähden hyviä. Uinti oli jumiin suhteutettuna aika kevyttä, mutta IV-vetojen ja herkkyyden puute tuntui lopussa hapen puutteena ja mieli olisi tehnyt vetää happea matkalla. Uinnin jälkeen olkapää oli taas sen verran kipeä että päätin jättää myös 100 vaparin väliin ja säästellä ensiviikkoon.

Itse kun en enää altaaseen päässyt, juttelin uinnista muiden kanssa. Villen kanssa käytiin hyvä keskustelu vaparin tekniikasta. Ville innostui ehdotuksestani ja kokeili heti 100vaparissa ajatukseni toimiviuutta. Tuloksena hieman loppuun hyytynyt uinti jonka aika jäi vain 0,31sekuntia Villen ennätyksestä. Ei yhtään huonosti tähän paikkaan, varsinkin jos uinti antoi uusia eväitä tulevaisuuteen.

Sunnuntaipäivä meni pitkälti seuran järjestämässä Kevät-Seminaarissa. Varsinkin Maken osuus oli pitkälti tuttua, mutta koska asiaa kerrottiin tällä kertaa uimareiden sijaan ensisijaisesti valmentajille, pääsi asiaa usein katsomaan hieman toisesta näkökulmasta. Kalajan Samin osuudesta mieleen jäi monipuolisuus, jota nykyisestäkin ohjelmasta jo aikapaljon löytyy, mutta kehitettävääkin on. Benin osuus painottui pitkälti liikeketjuihin. Tuttua asiaa pitkälti sekin, mutta raskas viikonloppu alkoi jo painaa eikä keskittyminen ollut enää parasta mahdollista varsinkaa kun tuo enkku ei kuulu suurimpiin vahvuuksiin.

Seminaarin jälkeen suuntasimme Villen ja Alpolan Mikon kanssa hallille vetämään treeniä Seuran Talent-ryhmälle. Treeni oli onnistunut ja niin perhosen tekniikka, kuin startitkin menivät hienosti eteenpäin. Viikko alkaa olla paketissa!


Päivänbiisi CXVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti