keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kelauskeskiviikon pääsarjana 61x500

Altaaseen aamulla klo 7:48 ja ylös alkuillasta klo 17:02. Kelaus sarjana tyypillinen sprintterisetti 61x500, periaatteella 20% selkää ja loput vaparia. Tauot siten että välissä ehti ottaa hörpyn vettä ja 3-5kierroksen välein keskimäärin 3min ruokatauko.

Ensimmäiset 10km meni aika helposti vaikka jäljellä oleva matka hirvittikin. 17km kohdilla alkoi jo painaa aikalailla ja ajatukset harhailivat pahasti. 20km kohdalle helpotti hetkeksi. "Enää kymppi jäljellä"...

Noin 23km kohdilla vauhti alkoi tippua huomattavasti eikä matka edistynyt millään. Vasta 29:ssä kilometrissä tuntui että kyllä se kohta loppuu. Siitä huolimatta viimeinen kilometri kesti ikuisuuden.

Mukana 30kilsan haasteeseen tarttu myös Ville joka otti varaslähdön ja hyppäsi altaaseen jo seitsemältä. Villelle matkaa kertyi 30km + 25pu ajalla. Yllättävän hyvin kuulemma kulki kelauksesta huolimatta. Itsekkin kiihdytin loppuun ja tulin viimeiset 10m maalin täysillä. Muita edustusryhmäläisiä ei meidän kahden lisäksi treeniin osallistunut mutta NSM-ryhmästä 21km puolimaratonille osallistui kourallinen 14-17vuotiaita uimareita. Matkaa kertyi heillekkin kunnioitettavat 14-21km.

Positiivista oli erityisesti se että olkapäät eivät kipeytyneet ja sarja tuli uitua. Myös NSM-ryhmän vahva osanotto oli ihailtavaa. Näin jälkeen päin olisi mielenkiintoista tietää mikä oli treenissä kulutetun energian kokonaismäärä. Kovin pieni se ei ainakaan voi olla.

Päivänbiisi CXIX

Ainiin: huhujen mukaan Jyväskylän sprintterit ei jaksa kelata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti