perjantai 11. marraskuuta 2011

Treenit pimeässäEdellisessä tekstissä mainitsemani tiedotustilaisuus liittyi siis Soneran Next Genarationiin. Pääsin mukaan 24-urheilijan NG-Teamiin  ja keskiviikkona tämä kolmevuotis kausi polkaistiin käyntiin.  Lisää NG-asiaa myöhemmin. Nyt kuitenkin  pari sanaa viikon treeneistä.

Tiistaina 2 allastreeniä joista ensimmäisessä pientä tehoilua ja jälkimmäisessä nopeutta. Kuivatreenin alussa jalkapalloa. Loppuosan jouduin jättämään väliin jotta kerkesin junaan. Keskiviikko iltana Cetuksen sprinttereiden treeni, jonka pääsarja oli suunnilleen muotoa 6x (50IV+2x25 IV-V+100II-II/III+200I). Oma versioni sarjasta oli 5x(50IV+2x25max+100II/III+100ver), 6kierroksen alkuun puolitoista minuuttia extra taukoa ja st 50IV.

Torstai kului levätessä ja Pieksämäelle matkustaessa, tänään ulkoilin kahdesti Hötkyn (koira) kanssa ja illalla kävin uimassa. Alku treeni meni ihan normaalisti valoisassa hallissa mutta loppu treeni tuli vedettyä otsikon mukaisesti pimeässä. Aivan pilkkopimeää ei hallissa ollut. Kyseessä oli "Aikuisten ilta" johon lapsilta oli pääsy kielletty. Altaan laidalla soitettiin haitarimusiikkia ja pimennetty halli oli tunnelmavalaistu kynttilöillä ja jouluvaloilla. Ohjelmassa oli myös erilaisia kilpailuita ja mahdullisuus nauttia pullakahvit allastiloissa...

Oma treenini sisälsi mm. kynnysvauhtisia satasen sekareita räpylöillä ja rinulidelffarilla höystettynä. Loppupuolella hieman aerobisempaa (nx 2x 25: 1.potkuja pullarit lautana, 2. kv pullareilla) jonka jälkeen 10min kelaus + 25 st V.

Otsikon mukaista päivänbiisiä kannattaa kysellä Ratilaisen Iisakilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti