maanantai 14. marraskuuta 2011

Vaajakoskella taas

Syksy on mennyt vauhdilla eikä Jyväskylässä ole juuri kerennyt olemaan. Edellinen pidempi treenijakso Jyväskylässä oli elokuun lopun 2-viikon jakso, jolloin myös Mikko majoittui meikäläisen kämpillä. Sen jälkeen on Jyväskylä on toiminnut lähinnä huolto varikkona. Tänään koitti kuitenkin paluu arkeen: seuraavat 2½viikkoa treenailaan nimittäin tiukasti Vaajakoskella ja toivonmukaan myös Laajavuoren ladulla. Lämpötila näyttää laskevan mukavasti kohti nollaa ja huomenna päitäisi olla pakkaspäivä joten eiköhän se ensilumenlatu saada pian kuntoon.

Tänään aamulla kelluttiin kuitenkin Vaajakosken ammeessa. Ohjelmassa oli monipuolisesti I/II-aluetta, pienellä potkupainotuksella. Itse vedin saman setin mutta vauhti oli lähempänä kynnystä. Osa muustakin porukasti piti ihan hyvin vauhtia ja ainakin Ville pysytteli pitkälti II/III-alueen tuntumassa. Sprinttereiden pääsarjana oli tällä kertaa 8x((2x25 5s seinäpot+liuku+II)+(3x75: 25hyper+50 I-II)). Välissä uitiin pari lyhyempää settiä ja itse yritin pitää vauhdin kokoajan lähellä kynnystä.

Iltapäiväntreeni alkoi flipperillä ja salilla. Altaanpuolella vedettiin nopeuksia ja päivän teema oli frekvenssi. Kierrokset nousikin ihan hyvälle tasolle, mutta aika tuskaista vääntämistä on taas sprintit. Minne lie nopeus taas jäänyt?

Päivänbiisi CLXXXI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti