perjantai 4. joulukuuta 2009

Kunnon kisailua treeneissä

Päivän nopeustreeni oli erittäin hyvä tähän väliin. Osalla uusi kausi on jo pitkällä kun taas itse valmistaudun vielä edellisen kauden huipennukseen.

Vedettiin alkuun 3 kierrosta sr-laukauksia maken lähetyksellä tasaisissa aalloissa. Sen jälkeen 3kierrosta ylinopeutta samalla periaatteella. Sr-laukauksissa kilpailua muodostui lähinnä aaltojen sisällä, mutta kun ylinopeuksiin siirryttiin ja myös altaan laidalta pystyi vaikuttamaan aaltojen tuloksiin niin jokaisesta radasta muodostui hyvin äkkiä joukkue ja muiden vetoja ruvettiin seuraamaan ihan uudella mielenkiinnolla.

Kuuden vedon jälkeen verrailtiin 400m ja vedettiin vielä 2+2vetoa samoilla joukkueilla. Kokonaiskilpailun voittohan meni tietysti parhaalle joukkueelle eli radalle 4 kokoonpanolla Mira, Jonna, minä, Jarkko, Toni ja Aki.

Sr-vedoissa löydettiin Jarkon kanssa rinulinvedon kohta missä köysi kannattaa vapauttaa että uintiin saa parhaiten vauhtia. Perhoseen vastaavaa ei ainakaan vielä löytynyt. Ylinopeuksissa etenkin vapari tuntui hyvältä ja viikon loppuun jäi sopiva nälkä IV-vetoja ajatellen. 50br saattaa irrota jo hyvinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti