perjantai 18. joulukuuta 2009

Viikon myöhässä

Nyt se sitten onnistui. Nimittäin hyvä 100vu. Viime viikolla 100vu oli kokoajan vähän hukassa. Tänään sitten lähti niinkuin pitikin. Koko viikko on ollut matkustamista ja uuden kauden aloittelua ja altaassa käyty vähän miten sattuu, mutta itse uinti onnistui tänään hyvin. Ensimmäinen finsta oli kevyttä ja rullaavaa, kaikin puolin oikein menevää. Toisella finstalla lähdin sitten kiihdyttämään ja loppu tuli oikein vahvasti. Loppuaika oli 48,6 eli vain pari kymppää hitaammin kuin EM:ssä semifinaalissa. Jyväskylän vanhapiikki on ainakin tuon pari kymppää hitaampi jo altaana. Lisäksi kiviset 50-vuotiaat starttijakkarat eivät ole aivan yhtä edistyksellisiä kuin omegan takalaudalliset.

Hyvä fiilis jäi siis 100vaparista. Finstaviesti ei sitten mennyt ihan yhtä hyvin. Aloitus osuus aikaan 22,1. Eipä siinäkään tosin mitään valittamista ole, muuta kuin ajassa. 10x50vuv:n SE saatiin kuitenkin uudelle sekunttiluvulle.

Nyt on sitten pukujujen aikakausi päättynyt minun osalta. Reilun vuoden verran se kesti. Virallisesti aikakauden päätökseen on aikaa vielä 14 kalenterin luukkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti