keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Uutta ja vanhaa


Lisäsin äskettäin vanhoja blogitekstejä edellisestä blogista. Voimakkaimmin mieleen tulivat kevään 2009 kisat Luxemburgissa ja syksyn 2008 innostuneisuus kaikesta treenaamiseen liittyvästä. Yksi huomattava havainto oli myös merkintöjen vähäinen määrä syksyn ja talven ajalta.
Vanhojen tekstien lisäksi muutin hieman nykyisen blogin ulkoasua kun siihen tuli hyvä mahdollisuus. Jotta tähänkin tekstiin saadaan jotain tuoreempaa altaan puolelta kirjoita muutaman sanan Canetin kisojen 100vaparista.

Tavoitteena oli uida vahva kiihtyvä uinti kuitenkin siten ettei ensimmäinen finsta mene täysin kellumiseksi. Kurkisen kanssa sovittiin myös että otetaan erästä kaksoisvoitto koska koko joukkueelle erävoittoja oli tullut melko vähän.
Toteutus onnistui vaihtelevasti mutta pääsääntöisesti hyvin. Uinti oli alussa aika helppoa ja tuntui että vauhtiakin oli aika reippaasti. Ensimmäinen finsta aikaan 25,72. Kolmannella piikillä lisäsin reilusti tehoja ja uinti oli kiihtyvää ja vahvaa 75 metriin asti. Viimeisellä piikillä sai tosissaan taistella että vauhti ja tekniikka pysyivät hyvällä tasolla. Toinen finsta aikaan 26,13 pitkälti kolmannen piikin ansiosta. Loppuaika uusi pitkänradan ennätys 51,85, jolla irtosi myös erävoitto ennen toiseksi tullutta seurakaveria.
Ennätys uinnilla johon jäi vielä parannettavaakin antaa hyvin itse luottamusta loppukautta ajatellen. SM-kisoihin on enää 3-viikkoa, minkä jälkeen kausi jatkuu vielä kuukauden verran Budapestin EM-uinteihin.

Päivänbiisi XLVII

Rebecca Sonin (tak.) ja Yuliuya Efimovan kirikamppailu Barcelonan 100rinulissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti