maanantai 28. kesäkuuta 2010

Vauhdikkaita finstoja ja hapokas pepe

Päivän treeni alkoi parinkymmenen minuutin pelailulla. Altaanpuolella 20min kisaverraa ennen tehoja.

"Pääsarjana" 3x50 IV lähtö noin 3-8minuuttia. Äärisprinttereillä lähempänä tuota kahdeksaa. Finstojen päälle kulkemisen mukaan 50br tai pidempi.

Ensimmäinen suorafinsta (vu) tuntui hyvältä ja vasta noin 30m kohdalla tajusin että nythän kulkee yllättävänkin lujaa. Lisäsin vielä vähän kierroksia loppuakohti ja uinti tuntui vieläkin vauhdikkaammalta. Aika 22,7.

Toisella finstalla (vu) yritin saada kierroksia heti alusta ja uinti tuntui jälleen todella hyvältä. Ote, rentous, kierrokset, potkut, uintiasento. Kaikki osa-alueet tuntui toimivan hyvin yhteen. Ehkä pientä hyppimistä sivulta toisella oli havaittavissa mutta muuten kaikki oli aika hyvin kohdillaan. Samalla syntyi uusi treeniennätys 22,5.

Kolmannella finstalla (ru) panostin erityisesti starttiin ja liukuun. Itse uinti ei ollut aivan yhtä hyvää kuin vapareissa ja loppu hieman hyytyi. Aika 31,4 kuitenkin ihan hyvä kolmannelle finstalle.

Neljänneksi vedoksi ajattelin ottaa jonkun pidemmän broukkenin ja yritin haastaa porukkaa 200rinuliin. Lopulta Ville tarttui haasteeseen, lajina 200pu. Ajattelin itse pätkiä matkan 100-50-25-25, mutta Maken ja Villen ehdotus 4x50 vei lopulta voiton tiukalla yhden äänen enemmistöllä :)

Ensimmäinen finsta meni vielä hyvin kevyesti, mutta toisella alkoi jo matka painamaan. Ville hyytyi lopullisesti kolmannelle finstalle ja jouduin vetämään viimeisen finstan ilman "kiriapua". Loppuajasta en tiedä mutta ensimmäiset finstat olivat luokkaa 30, 34 ja 40.

Päivänbiisi LII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti