keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kevätkauden viimeinen valmennuskerta

Tänään päättyi kevätkauden kestänyt NSM-ryhmän keskiviikkovalmennus. Viimeisen kerran kunniaksi treeni oli "hieman" normaalista poikkeava:

85av
2x5V/7½
6x 33 1/3 tekn
1x10x10 sc jokainen eritavalla
10000 (cm) MCP

BB-viesti (bodyboardilla piikkeinä, joka toinen osuus startilla)
KP-viesti (kuntopallon kanssa piikkeinä, palloa sai heittää vapaasti)
FP-viesti (sama kuin edellinen mutta fysiopallon kanssa)
FP2-viesti (yksi joukkueen jäsen fysiopallon päällä, muut työntävät, kun pallon päällä oleva tippuu seuraava jäsen pallon päälle...)
BB-joukkuekisa (4bb:n muodostaman lautan kanssa potkiminen joukkueena)

Loppuverraa liukumäessä.

Jokaisessa viestissä osuuksia kertyi 6-8/henkilö. Kokonaisuutena treeni oli tehokas nopeutta, vesivoimaa ja vartalon hallintaa sisältänyt kokonaisuus ja kaiken kaikilla tuntui olevan hauskaa.

Kaiken kaikkiaan kevään valmennuskokeilu oli mielestäni erittäin onnistunut. Startti-, käännös- ja nopeusharjoitteluun keskittyminen oli varmasti hyödyllistää sekä uimareille että valmentajille.

Esimerkiksi erään uimarin startin ongelmakohtaa etsittäessä piti itsekkin oppia startista jotain uutta. Muutenkin treeneistä oppi paljon omaankin uintiin. Toivottavasti uimareillekkin jäi tuntuma että treeneistä oli hyötyä.

Toivoisinkin nyt palautetta kevään keskiviikoista: Mikä oli hyvää? Mitä olisitte halunnut tehdä toisin? Olisiko nykyiistä systeemiä syytä jatkaa???

Päivänbiisi XLV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti