sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ja kulkihan se

Espoon reissu tuli heitettyä. Eilisen arvailut tämänpäivän kulkemisesta toteutuivat ja uinti kulki. Kisaverra tuli vedettyä tällä kertaa hieman normaalia lyhyempänä. Yhdistelin eri osioita ja metrejä tuli ehkä noin 450. Loppuun pari starttia, ajatuksella nopea liikkeellelähtö ja sujuva pintautuminen.

Ensimmäinen laji 50vu lähti hyvin liikkeelle. Startti ja pintautuminen onnistuivat hyvin ja ensimmäinen piikki kiihtyi hyvin. Piikin jälkeen piti keskittyä hieman enemmän siihen mitä pitäisi tehdä. Loppupätkä rauhallisesti kiihdyttäen, jalkoja mukaan loppua kohti. Aika 22,55 kertoo hyvin että 61x500 ei vienyt nopeutta kovin pitkäksi aikaa ja kesää kohti mennään vauhdilla.

Finstaa enemmän odotin 100vaparia. Satasen taktiikoita on tullut testailtua viimeaikoina paljon ja oikea rytmi alkaa myös löytyä. Tänään ensimmäiset 40metriä oli erittäin hyvää uintia. Noin 10metriä käännöksen molemmin puolin oli pieniä ongelmia rentouden ja kiityvyyden kanssa, mutta loppuakohti taas parani. Viimeiset 15m pitäisi saada vielä kiihtyvämmäksi ja kevyemmäksi, mutta tänään uinti oli kuitenkin loppuun asti aika tasapainoista. Päälajien ennätykset keskellä kautta on nykyään harvinaista herkkua, mutta tänään viime kesäinen Budapestin EM:ssä uitu pitkän radan ennätys 51,35 korjattiin lukemiin 51,05.

Kisojen loppuun tuli vedettyä vielä 100su. Hapokas kokemus joka selitti osaltaan myös sitä miks pitkänradan ennätys oli peräti 4vuotta vanha 1,07,01. Tänään uusiksi ennätysnumeroiksi kuitenkin 1,06,85. Seuraava parannus saanee odottaa taas hetken, takareisiä hapottaa vieläkin...

Päivänbiisi CXXIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti