tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäislomalta kevään klassikoihin

Pääsiäispäivän kuvasatoa...
Pitkäperjantaina kisailtiin märskyssä. Koko ryhmällä tulostaso jäi aika vaisuksi eikä omakaan uinti tuntunut yhteen niin kevyeltä kuin edellisinä kahtena viikonloppuna. Satasella kokeilin hieman erilaista nelospiikkiä kuin viimeaikoina normaalisti (ajatus nelospiikistä jäi hautumaan). Uinti oli kaiken kaikkiaan paljon 2-viikon takaista raskaampi ja aikakin lähes sekunnin heikompi (51,91). Finstan rinuli tuntui uinneista kevyimmältä ja aikakin oli melko hyvä. Iltajakson verrassa uinti tuntui vielä aamuistakin raskaammalta ja itse 50vapari tuntui kestävän ikuisuuden. Aika 23,35 todisti saman, 8-kymmenystä hitaampaa kuin 2viikkoa sitten Espoossa.

Loppu pääsiäinen meni sitten lomaillessa. Loistava keli houkutteli kuitenki pyöräilemään ja matkaa kertyikin lopulta yli 70 kilometriä. Sunnuntaina kävin myös pikaisesti altaassa joten ihan laiskotteluksi ei kuitenkaan loma mennyt.

Tänään tiistaina palattiin sitten normaaliin päivärytmiin. Matkurit piti tänään vapaata joten altaassa oli normaalia enemmän tilaa. Aamun potkutreenissä pääsarjana 15minuutin nitrosetti: lähtö 30" + 5"/veto.

Iltatreenin alkuun pelattiin yksi kaikkienaikojen parhaista flipperipeleistä. Pelaajia oli pienellä kentällä 6+7 ja pallona kuminen "plussapallo". Pelin nimen flipperi pääsi taas oikeuksiinsa kun pallo kimpoili jalkojen, kukkapuskien ja katton kautta milloin minnekkinpäin hallia. Hauskaa oli ja lämmin tuli!

Altaan puolella vedettiin kevään ensimmäinen klassikko:

5x

100II
75II+ (sku-pu)
50 (25hyper + 25kiiht. V)
25 max


4x

75II+
50 (12,5vpvu+ 5V /25)
25max

3x

50  P100
25 max

2x25 max

5x100br (50-25-25)
(itse vedin nämä ru)

15min: n* 25max, väleihin sattuman varaisesti piikki verraa tai 50max (yleensä jälkimmäinen) loppupuolella mukaan tuli myös erityistehtäviä, kuten finstalla maksimi delffarit käännöksestä. Loppu huipennuksena sarjalle oli minuutin suoritus mitä haluaa minuutin ajan maksimiteholla. Itse hain kuntopallon ja heittelin ensimmäisen puolikkaan aika hyvällä tahdilla. Sitten alkoi kädet hyytyä ja jouduin vaihtamaan "rinulinpalautukset" "läpivetoon" ja lopulta pallo pomppi enää laiskasti lattianrajassa.

Kuivan päätteeksi uitiin "treenin viimeinen kovaveto":

50max

...jonka jälkeen "vielä loppuun"...

5x50 max L. 1' 20"

Jos oli kunnon hyytymiset noissa alkupään rinulibroukkeneissa niin tuo viimeinen finsta se vasta katkesikin. Vedettiin Peten kanssa vierekkäin samalla radalla, Pete räpylöillä ja minä ilman. noin 23m asti vedettiin täsmälleen samaa vauhtia, mutta sitten tuli totaalisesti seinä vastaan. Kahden vetoparin aikana jäin Petelle vartalon mitan ja kun pete oli maalissa taistelin itse vielä noin 38metrissä.

Hyvä treeni ja kevään tiistaiklassikoiden putkikin on nyt saatu auki!

Päivänbiisi CXXVII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti