perjantai 8. huhtikuuta 2011

Palloilua ja tehoja


Tiistai aamutreenin allasosuus toteutettiin kokonaan lastenaltaassa. Käsipalloa/ultimatea, jalkapalloa ja välillä pelkää juoksua. Ensimmäinen ja viimeinen vaativat selkeästi enemmän kuntoa kuin keskimmäinen. Jalkapallossa taas koordinaatio ja tasapaino joutuivat testiin.

Torstai aamuna uitiin kynnyksiä (Sami oli ainut jolla kulki)...  illalla pisteytettiin pintautumisia ja uitiin muutamia IV-vetoja. Oma uinti kulki ihan hyvin. 50vu 22,9 ja 23,1. Loppuun vielä 50br 21-osia. Kokonaisuudessaan loppuviikko on kuitenkin ollut hieman kevyempää ja sprintimpää kuin alkuviikko.

Tänään perjantaina uitiin alkuun nopeuksia ja tarvittaessa joku tehoveto. Nopeudet lähinnä takaa-ajoina pareittain ja tehot 0-2kpl 50-100br. Itse vedin 100br vu (50-25-25) ja lähdin tietoisesti vähän liian kovaa. Ensimmäinen finsta 23,0 melko kevyesti. Kolmaskin piikki tuli vielä hyvin mutta loppuun hyytyi hieman. Uinti pysyi kuitenkin hyvin kasassa ja vasta viimeisellä 7metrillä oli selkeämmin näkynyt hyytyminen. Loppuaika erittäin hyvä, 46,7.

Loppuun pelattiin 40min uppopalloa. Tällä kertaa peli toimi hyvin eikä kukaan tullut pallon kanssa pintaan. Pelaajia oli aluksi 4+4 mutta lopulta jouduttiin vääntämään kolmella neljää vastaan. Hyökkäyspeli toimi hyvin Rikun kanssa ja yhden miehen puollustus sai latautua hyvin jokaiseen puollustustilanteeseen ja pärjäsi aina vaivatta kahta tai kolmeakin vastustajan hyökkääjää vastaan. Voittolukemat meille 24-3.

Päivänbiisi CXXI
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti