perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kisaputki jatkuu - Huomenna Varkaus

Maaliskuun Oskareista käynnistynyt kisaputki jatkuu näillänäkymin toukokuun loppuun asti. Huomenna kisapaikkana Varkaus ja lajeina 100vu, 50vu ja 4x50vuv. Mukavaa saada yhdet lyhyenradan kisatkin ennen kesää. Alkuviikko oli aika kuormittava ja pari päivää mennyt palautellessa.

Eilen aamulla 3x5x50 (1. II 2.-5.II/III) ensimmäinen finsta lähti aina vähän miten sattuu 30-34sek välillä. Kynnykset paria viimeistä (vauhdikkaampaa III) lukuun ottamatta tasaisesti väliin 29,2-29,8. Iltatreenissä vedettiin nopeuksia siten että yksi lähti vetämään sprinttiä ja muut reagoivat liikkeeseen ja yrittivät päästä päätyyn/keskelle ennen karkulaista. Edellisen vedon vetäjä sai tauon aikana antaa viestin huomaamattomasti eteenpäin. Vetovuoron saanut sai lähteä vetämään seuraavaa vetoa tai antaa viestin edelleen seuraavalle. Tiiviinä ryppäänä uiminen ("tokka") pakotti jokaisen kärkeen haluavan rullaamaan reilusti, jotta pienestäkin välistä mahtuisi helpommin. Toisaalta edessä ja sivuilla uivat uimarit tekivät hyvän aallon joten taempaa oli monesti myös aika helppo päästä nousemaan mikäli sopiva rako jostain löytyi. Hyvää ja erilaista IV/Valueen treeniä.

Tänään iltapäivällä uitiin alkuun 1h 20min  saman tyyppistä settiä mitä viimeaikoina on ollu aika paljon. Piikkejä finstoja ja maksimissaan 75metrisiä; tekniikkadrillejä, V-vetoja tai verraa. Vedin itse viimeisessä aallossa hieman kevyemmin ja panostin startteihin, tekniikkaan ja drillien laatuun. Viimeisessä sarjassa jätin osan uimatta ja valmistauduin 75broukkeniin. Broukken meni ihan mukavasti (25-50) 21,7 aloitus ja loppuaika tais olla 34,2.

Treenin viimeinen puolituntinen pelattiin vesipalloa. Yritin pelata energiaa säästellen ja panostin täsmäiskuihin. Alun sähläyksen jälkeen peliparani reilusti kun kenttää pienennettiin ja Sanni loikkasi meille.

Päivänbiisi CXXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti