sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Varkauden kisat

Kuten aina Varkaudessa, verrassa oli jälleen todella ahdasta ja kisojen aikana lastenaltaassa tilaa oli vieläkin niukemmin. Omalta osaltani kisat sujui verraongelmista huolimatta kuitenkin hyvin. Ensimmäinen laji 100vu lähti tosi hyvin liikkeelle. Ensimmäinen finsta (22,9) rullasi hyvin ja toinenkin finsta lähti liikkeelle tosi helposti. Kolmannen piikin lopulla vetopituus lyheni hieman ja uintiasento nousi hieman pystyyn. Viimenen piikki hyytyi hieman mutta kokonaisuutena uinti oli hyvä. Aika 48,29 oli myös paras mitä on keskellä kautta tullut uitua.

Hyvä satanen nosti odotuksia myös 50 vaparin suhteen. Latautuminen finstaan jäi kuitenkin hieman vaisummaksi kuin satasella ja huono väliverra myös luultavasti painoi hieman. Itse uinti oli kuitenkin tasapainoinen ja hyvä. Molempien piikkien lopulla oli hieman samaa ongelmaa kuin satasen kolmannella piikillä, mutta kokonaisuudessaan uinti oli hyvä. Aikakin jälleen alle LREM-rajan ja 22-sekunnin (21,95).

Kisojen loppuun uitiin vielä 4x50vuv. Tavoitteeksi otettiin voittaa kaikki muut joukkueet yhdellä osuudella. Rassu aloitti hyvin ja sai aloituksellaan 6-10metriä eroa muihin. Toisella osuudella Kassu kasvatti eron jo 20-30metriin ja kolmos osuuden lopulla Vesku ohittikin jo ensimmäiset vastustajat. Ankkuriosuudella kiinniotettavaa jäi reilummin vielä kahteen joukkueeseen jotka olivat noin 20m kohdalla kun pääsin liikkeelle. Toisen joukkueen ohitin toisen piikin puolivälissä mutta toista ei ihan saatu kiinni. Hyvä haaste ja mukava viesti kuitenkin. Oma epävirallinen osuusaika 21,4 ja viestin loppuaika 1.39,68.

Päivänbiisi CXXVI

2 kommenttia:

  1. Järvenpään P-14 viestijoukkue kiittää hyvästä kirityksestä :)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Ja hyviä treenejä sinne etelään! :)

    VastaaPoista