torstai 28. huhtikuuta 2011

Vesipalloa ja pidempää kynnystelyä

Eilisen ohjelmaan kuului mm. Marko Vapan kehonkuuntelu luento, palaveri Maken kanssa ja treeni joka pelattiin käytännössä kokonaan vesipalloa. Itselleni luennolla ei ollut juuriikaan uutta asiaa. Suurin hyöty oli itselleni ehkä se että tuttuja asioita katsottiin hieman erinäkökulmista. Maken kanssa rakennettin työkalupakkkia tulevaisuuden haasteita varten. Mietittiin mitkä asiat toimivat pomminvarmasti, mihin haasteisin on löydetty jo jonkinlaisia ratkaisuja ja mitä mysteerejä on vielä ratkaisematta.

Altaassa parisataa alkuverraa ja lopputunti vesipalloa. Hyvää ja tehokasta peliä, myös nopeus puolta tuli hyvin heräteltyä. Treenin lopussa tuntui että vielä voisi vetää yhden kovan vedon ja päädyin 100vaparin broukkeniin. Uinti tuntui aika hyvältä ja tasapainoiselta. Tietty varmuus pitkänradan sataselle alkaa siis löytyä ja 50-25-25 kulki aikaan 46,7.

Tänään aamulla uitiin jälleen aika kova treeni:
300av
2x50 25sukl/50
2x100 25 tekniikkaa silmätkiinni
200I/V vl. (hyper+5V)

2x (2x200II/III) sarjojen välissä ja jälkeen  10min starteteja
2x (2x150II/III)   -  "  -   10min käänöksiä
2x (4x100II/III)   -  "  -  5min nx (delff +pintautuminen)
4x50 II/III

Alkuun uinti tuntui raskaalta mutta tiesin heti että kyllä kroppa tästä aukeaa sarjan myötä kun lähtee vaan tarpeeksi lujaa liikkeelle. Lähtihän se kulkemaan ja vauhti kasvoi hiljalleen satasiian asti vaikka tehot pysyi samana. Loppua kohti rupesi hieman painamaan ja loppupuolella piti nostaa tehoja jo ajoittain kolmoselle jotta vauhti ei tippuisi.

Nyt pikaiset päikkärit, ennen iltatreenin pääsarjaa 10x50 IV L.3'.

Päivänbiisi CXXVIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti