torstai 11. maaliskuuta 2010

Torstai 11.3 (ip)

Iltapäivällä nähtiin sellainen harvinaisuus että sprintterit hyppäsivät altaaseen 10-15minuuttia ennen matkureita. Sprinttereiden alkuverrana käännöksiä poikittain piikillä ja hetki vesipalloa. Sitten finstalle: 8x100av, joka satasella jotain erilaista (sku, pot, hyper, I/V vl....) 200valmistavaa ja maksimi sykkeen mittaus pääsarjassa:

4x50 st. IV L. 2'
100 st. IV

Sarja oli hyvä tähän paikkaan. Lähdin tietoisesti vetämään säästelemättä ja vauhdit oli sen mukaiset. Ensimmäinen finsta 23,2 ja sitä seuraavat 24-ylät ja 26-osia. Satanen 1,01,5. Sarjan korkeimman sykkeen sain jo toisen finstan jälkeen (222).

Muuten sarjasta jäi mieleen lähinnä ensimmäinen ja viimenen veto. Ensimmäinen finsta oli uinti todella hyvä. Kierrokset pysyi lähes muuttumattomina alusta loppuun ja muutenkin rytmi oli hyvä. Lopun satanen sen sijaan lähti juuri alusta lähtien enemmän tai vähemmän metsään. Kierrokset ja rytmi oli alussa sitä mitä pitikin mutta uinti oli aivan liian kuluttavaa. Loppu puolisko ja etenki viimeiset noin 17metriä oli sitten lähinnä taistelua happokuolemaa vastaan.

Uinnin jälkeen suoraan salille ja sielä puntti, venyttelyä ja olkapää jumppaa. Aikaa salilla kului noin puolitoista tuntia.

Päivänbiisi XV B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti