lauantai 22. lokakuuta 2011

Berliinin Maailman Cup 1. päivä


Lähdettiin siis Ossin kanssa eilen espanjasta parin päivän reissulle Berliiniin ja ensimmäinen kisapäivä on nyt takana. Omalta osalta strartti kisakauteen ei ollut paras mahdollinen. Keskiviikon uppopallossa sain kaksi kertaa peräkkäin rinulin potkun suoraan kurkkuun. Eilen niskan ja kaulan lihakset meni sitten aika pahasti jumiin eikä hirontakaan tuonut pysyvää parannusta. Aamulla alkujumpankaan tekeminenkään ei onnistunut kun pää ei kääntnyt minihkään suuntaan. Onneksi fysioterapeuttimme Riina sai hetkellisesti niskaa vähän auki ja kerkesin vähän verraamaan ennen 100vu alkueriä.

Oma eräni oli ehkäpä lajin kovatasoisin sillä viereen asettui mm. sellaisia uimareita kuin Hayden, Nystrand ja Deibler. Pääsin heti startista hyvin liikkeelle ja uinti rullasi hyvin. Käännös jäi kuitenkin vähän kauas enkä oikein saanut ponnistettua. Sama tahti jatkuin läpi lajin. Käännökset epäonnistui, mutta uinti rullasi hyvin. Loppu aika 48,73 ja sadaas osalla karssiutuminen finaalista.

Aika oli kuitenkin kauden vaiheeseen nähden hyvä. Varsinkin kun ottaa huomioon niskaongelmat ja epäonnistuneet käännökset. Iltajaksossa sai kuitenkin tyytyä katsomossa istuskeluun kun finaali paikkaa ei irronnut. Suomalaisittain parasta antia tarjosi Hanna-Maria joka ui oman ennätyksensä 28,02 selärin sprinttimatkalla. Kansainvälisesti kovin tulos oli 95-syntyneen jenkki teini Missy Franklinin 200selkäuinnissa uima ME 2,00,03. Kyseessä on muuten ensimmäinen naisten henkilökohtainen ME nykyisillä puku säännöillä.

Palaillaan huomenna asiaan. Ohjelamassa silloin 200vu ja 50vu joista jälkimmäisessä finaalipaikka on taas otettavissa jos uinti rullaa ja käännös osuu kohdilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti