sunnuntai 23. lokakuuta 2011

SE vauhdilla finaaliin

Toinen kisapäivä sujui ensimmäistä paremmin. Aamu alkoi 200vaparilla jonka tarkoitus oli lähinnä herätellä 50vapariin. Ensimmäinen 100metriä oli vauhdiltaan aikalailla sitä mitä pitikin, mutta rentouden puute teki uinnista hieman turhan raskasta. Viimeiset 75 vedin hieman finstaa varten säästellen. Itse finstalla ajatus oli hoitaa tie finaaliin kun eilen jäi niin pienestä kiinni. Aamun uinti lähtikin hyvin liikkeelle ja uinti oli loppuuan asti mukavan rentoa. Alkuerissä uusi SE 21,46 ja paalupaikalta finaaliin.

Päivällä nukuin reilun tunnin päikkärit ennen finaalijaksoa. Fiilis ennen illan uintia oli hieman aamuista energisempi ja yleisesti meno iltajaksossa oli aamuista pirteämpää. Omat ajatukset pysyi hyvin omassa tekemisessä aina finaaliin kokoontumiseen asti. Starttipallin takalautaa säätäessä hetken kävi mielessä että nelosradallahan sitä tosiaan ollaan Maailman Cup finaalissa.

Uinti oli jälleen hyvä. Startti ei ollut aivanyhtä terävä kuin aamulla mutta muuten ensimmäinen piikki rullasi aamuista paremmin. Satasen käännösongelmista ei ollut enää tietoakaan ja toinenkin piikki lähti hyvin liikkeelle. Viimeisellä 15metrillä paras keveys hieman hävisi, mutta muuten uinti rullasi hyvin. Aika 21,54 ja Maailman cup pronssia. Ei huono saldo kauden ensimmäisille kisoille.

Huomis aamuna matka jatkuu kohti Espanjaa jossa tarkoitus olisi saada ainakin 100vaparin käännöksiin lisää varmuutta ennen ensiviikon GP-kisoja.

3 kommenttia: