keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Loppu häämöttääLeiri alkaa olla lopuillaan. Huomenna vielä aamutreenit ja lounas ennen paluulentoa Suomeen. Alkuun vähän viimepäivien treeneistä. Eilen aamulla vedettiin ihan mukava tehosarja. Sarja oli muotoa 4x(100+2x75+50+2x50br). Vauhdit sai päättää itse ja osan sai myös jättää uimatta. Itse vedin sarjan aikana 3x100II/III->III, 5x75 II/III->III, 4x50IV ja 6x50br. Happoja sarjasta sai ihan mukavasti niillä pärjääkin hyvin viikonlopun tehomättöön.

Tänään iltatreenissä lämmiteltiin alkuun pallonryöstön merkeissä. Lähtötilanteessa jokaisella oli yksi pallo ja peliualueena toimi puolikas 50metrin rata. Palloa sai heittää, mutta muuten palloa ei saanut pitää kädessä (tai jaloissa/kainalossa. ym.) pallo oli kuitenkin tarkoitus pitää hallussa esim omien käsien välissä ilman että koskee palloon. Idea oli ryöstää palloja toisilta ja saada siten hallintaansa mahdollisimman monta palloa. Peliajan lopussa eniten palloja hallussaan pitänyt oli voittaja. Loppu tulos oli se että 3pelaajalla oli 2palloa ja muilla 1 tai 0. Itse kuuluin näihin 2:lla pallolla voittaneisiin. Parhaillaan hallussa oli kolmekin palloa, mutta neljättä tavoitellessa 3 muuta hävisivät yllättäen.

Lämmittelyn jälkeen jokainen sai vetää mitä itse tarvitsi. Suurin osa veti nopeutta, muutamat pientä kelausta ja loput lähinnä IV-vetoja. Itse vedin yhden ylinopeusvedon ja pari käännöstä. Huomisaamuna ohjelmassa olisi vielä yksi treeni. Sitten loputkin kamat kasaan ja yöksi Suomeen. Ainiin joku majapaikka täytyisi vielä järjestää seuraavaksi yöksi (to-pe) pääkaupunkiseudulta. Lento on Helsingissä klo 23:50, joten majoituksen lisäksi sinne pääsy täytyisi vielä ratkaista. Vinkkejä otetaan vastaan ;)

Perjantaina ohjelma jatkuu näillänäkymin Olympiavaatteiden sovittamisella Vantaalla, mistä matkajatkuu, Espooseen Speedon varastolle ja siitä edelleen Espoonlahden uimahhallille. Viikonloppu kuluukin sitten pitkälti altaassa ja sen laidalla, sillä allekirjoittaneen GP-ohjelmaan kuuluu 8-16 kisastarttia ja jokunen alku- loppu- ja väliverra.

Päivänbiisi CLXXVIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti