maanantai 17. lokakuuta 2011

Laattatehoista puolivapaalle

 Eilisessä iltatreenissä lensi pitkästä aikaa taas laatta. Treenin alkupuolella vedettiin 2x50IV, toinen broukkenina ja toinen suorana. Alkuun uitu suora finsta oli treenin avausvedoksi raskaimman tuntuinen pitkään aikaan. Kangistuminen alkoi jo 15metrissä ja maalissa fiilis oli sama kuin hyvin menneenn 200vaparin jälkeen (niitä kokemuksia ei tosinn kauheasti ole). Aika kuitenkin toivoa herättävä 23,3.

Keskivaiheilla treeniä leikittiin vähän fysiopallojen kanssa ja loppuun vedettiin kunnon hapotus sarja, jossa vatsahapotkin nousivat ylös hengittämään:

5x100"br" 1.-2. 50-25-25, 3. 25-50-25 ja 4.-5. 25-25-50. St. 1-2minuuttia.

Treenin jälkeen kävimme syömässä rannalla. Fiilikset sieltä voi Ossia lainaten tiivistää, "ruoka oli hyvää, mutta seura vielä parempaa". Lisäksi ruoan hinta-laatusuhde oli hyvä.
Oma ateria näytti tältä ja maistui vielä paremmalta

 Tänään aamutreeniin oli matkaa sängystä linnuntietä noin 2metriä. Treeni alkoi klo 11:00 ja herätys oli soimassa noin 30sekunttia liian aikaisin, klo 10:59.  Treeni pidettiin siis meidän kattoterassilla. Alkuun Miia piti jumpan, jossa aurinkotervehdyksiä, kyynerpäähippaa ravistelua ym. Loppuaika käytettiin henkiseen valmistautumiseen: Make haastatteli Villeä ja väleissä muut uimarit kertoivat omia mietteitään. Keskustelu oli luottamuksellista, joten ei siitä sen enempää. Aihe koskettaa kuitenkin lähes jokaista IKM-ikäistä ja sitä vanhempaa uimaria.

Illalla kävin pyörähtämässä Malagassa. Pyöräilin ympäri keskustaa ja piipahdin myös muutamassa kaupassa.

Päivänbiisi CLXXVI

Tuoreempaa arkkitehtuuria Malagan keskustassa
Ylipitkäksi venähtänyt hellejakso on kuivattanut Malagaa halkovan joen kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti