lauantai 1. lokakuuta 2011

Bodysurffausta kuivalla maalla


Lyhyt tilannekatsaus leirin tapahtumiin:

Eilen aamulla vedettiin yhteinen rantatreeni matkureiden kanssa. Ohjelmassa oli tälläkin kertaa muutamia viestejä, joissa pääasiassa liikuttiin nyt pareittain. Muutenkin treeniä toteutettiin pitkälti parityöskentelynä. Treenin loppupuolella pelattiin vielä polttopalloa ja rakennettii ihmispyramidit. Treeni lopetettiin bodysurffaukseen.
"Bodysurffausta" kuivalla maalla. Riku surffaa ja Janne toimii lautana  

"Apinanleipäpuu": tarkoitus on siis kiertää toisen ympäri ilman kaverin apua ja koskematta maahan.

Mr. Finland vääntää vatsoja


Iltapäivällä käytiin Markkasen Jannen kanssa yhdistetyllä auringonotto ja bodysurffaus reissulla. Aallokko nousi alkuillasta lähes yhtä isoksi kuin edellisenä päivänä. Tällä kertaa odottelin lähinnä suurimpia aaltoja ja keskityin hauskan pitoon. Ihan hyviä nopeusvetoja kuitenkin vapaaillalle.

Tänään aamulla olo oli kuitenkin kaikkea muuta kuin palautunut. Rantatreeni yhdistettynä parin päivän bodysurffailuihin ja kuntopiirityyppiseen salitreeniin toi taas mukavan erityyppistä ärsykettä kropalle ja tänään oli ihan hyvää jumi päällä. Aamutreenissä kynnysteltiin puolentoistakilometrin verran.

5x100 II/III L. 1'40" viimeiset 15m hengittämättä
100-300ver
5x100 II/III L. 1'35" ensimmäiset 15 hengittämättä
100-200ver
10x50 II/III L. 50" 15m delffarit alkuun.

Viimeinen 100 ja 50metrinen tultiin taas sprintterimäisesti nelosta.


Päivällä sain nukuttua noin tunnin verran ennen iltatreeniä. Olo oli kuitenkin alusta lähtien aika väsynyt. Nopeudet sujui kuitenkin ihan mukavasti ja bodysurffauksen tuoma lennokkuus alkaa selkeästi siirtyä myös altaaseen. Toivottavasti leiriin sattuu vielä jokunen surffauspäivä.

Päivänbiisi CLXXI

Ps. Tähän loppuun vielä video, joka oli tarkoitus laittaa tänne jo aiemmin. Videolla Riku vetää "Gladiaattori-piikin" jossa tarkoitus on siis vetää 25m mahdollisimman lujaa muiden aiheuttamista haittatekijöistä huolimatta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti