perjantai 7. lokakuuta 2011

Jyväskylä vs. Malaga


Benalmadenan venetsia
Säästelin aamun olkapäätä ja kävin uinnin sijaan pyöräilemässä Benalmadenassa. Aamu oli taas todella lämmin ja lämpötila kohosikin poikkeuksellisen korkealle kuten kuvasta näkyy:

Paikallinen tekniikkakaan ei kestä enää jatkuvaa hellettä. Ja tarkoitan tietenkin tuota risteykseen hajonnutta bussia ;) 


Todellisuudessa tuossa klo 11 aikoihin lämpötila oli noin +27-29 ja iltatreeniin mentäessä virallinen lämpömittari näytti +32. Altaalla Matkurit ja paikallinen ryhmä oli jo aikalailla valmiina hyppäämään altaaseen. 3000m alkuverran sijaan vedin perinteisen kisaverran josta metrejä kertyi noin 500. Olkapää tuntui hieman aralta, mutta päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan 50vaparia. Alkupätkä oli hieman varovaista mikä johtuu varmasti pitkälti alitajuisesta olkapään varomisesta. Aika kuitenkin ihan kelvollinen 23,02.


6-tapaa hypätä veteen selärin startissa
Vaparin jälkeen mietin vielä olkapään tilannetta uudelleen ja päätin uida vielä 50rinulin. Rinuli lähtikin liikkeelle huomattavasti vaparia paremmin ja kokonaisuutena uinti oli positiivinen kokemus. Aika taas täpärästi huonommalla sekunttiluvulla 30,03. Omien finstojen jälkeen jäin seuraamaan muitten uinteja. Mielenkiintoa riitti niin Tonin 200vaparissa kuin Markkasen Jannen 400selärissäkin. Myös Mikon 200vaparia oli mukavaa katsoa kun vauhti kiihtyi loppuakohti.


Janne Markkanen ja 400su. Paikalliset ihmettelee kuka on tuo hullu mies?

Päivänbiisi CLXXIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti