lauantai 3. huhtikuuta 2010

Päiväntreenistä

Tänään altaassa taas vähän nelosia. Noin puolitoista kilsaa alkuverrailua ja tehoina 4x100br. Ajattelin kokeilla tänään vähän eri lajeja...

Ensimmäisen satasen vedin sekaria ja oikeastaan kaikki lajit luisti kohtuu helposti. Seuraavan satasen ajattelin vetää rinulia ja ja ensimmäinen finsta luistikin hyvin. Tähän asti olin saanut vetää omalla radalla mutta toisella finstalla joku kunto uimari sukelsi suoraan eteen täysin yllättäen. Pieni yhteen törmäys siinä syntyi mutta vedin kuitenkin satasen loppuun.

Seuraavaksi samalle radalle tuli onneksi yksi entinen uimari joka nykyään toimii hallissa valvojana. Uitiin siinä sitten puolia loppu aika ja broukkeneiden kohdalla sain aina kokoradan käyttöön. Kolmas satanen vaparia ja viimeisellä vedin vaihteeksi perhosta. Lyhyenradan mahdollistamat tauot (käännökset) ja tyhjärata sai perhosenkin tuntumaan pitkästä aikaa ihan mukavalta eikä kovin pahaa hyytymistäkään tapahtunut.

Loppuun vedin vielä verraa ja tunnustelin vaparin tekniikkaa ja vartalonasentoa. Kokonaisuutena ihan onnistunut treeni mutta ehkä joku olisi kuitenkin saanut olla kellottamassa.

Päivänbiisi XXI A
Päivänbiisi XXI B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti