tiistai 27. huhtikuuta 2010

Vain fyysistä treeniä

Tämän päivän treeni oli fyysisesti ihan kohtalainen, mutta ajatus ei oikein ollut mukana. Aamutreenin alkuun yritin täyttää erästä kaavaketta ja myöhästyin pääsarjasta. Vedin kyllä omatoimisesti kyseisen setin 16x50pot II/III L. 1', mutta ajatus ei ollut ihan siinä tässä hetkessä.

Treenin jälkeen otin puolen tunnin päikkärit ja treenailin englanninkielentaitoja käännöstyön merkeissä. Kolmen jälkeen kävin vielä lääkärin tarkastuksessa ja suoraan hallille noin klo 16. Muut oli taas jo pitkällä pääsarjassa kun itse pääsin altaaseen. Vedin matkureiden sarjan lopusta 6x50 II/IV ja suoraan sprintteri settiin 4x50 III/IV. oikea alue olisi kait ollut II/III tai III, mutta tuli sitten vedettyä vähän reippaampaa kun tiesin että tehojen kokonaismäärä jää kuitenkin vähäisemmäksi.

Treeni oli jälleen ihan onnistunut fyysisesti, mutta oikeastaan vasta tätä kirjoittaessa tajusin että siinäpä ne tämän päivän treenit meni. Missään vaiheessa en siis päässyt henkisesti mukaan treeniin. Liian kiireellä altaaseen ja pieni väsymys päällä niin treenistä tulee näköjään aika helposti sellainen läpiuinti. Täytyy loppuviikosta skarpata ja ottaa se ajatuskin mukaan treeneihin.

Päivänbiisi XXVIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti