torstai 22. huhtikuuta 2010

Viikko vanhenaa, vauhti kasvaa

Viikko 3/3 kevään rytmityksessä. Alkuviikko siis palauttavaa ja loppuviikkosta IV. Maanantai aamutreenissä oli hiljaista. Klo 9:45 treenissä oli paikalla vain Make ja minä. Treeni oli lyhyt ja piti sisällään kytkentäharjoituksia ja pisteytystä. Iltapäivällä porukkaa oli reilummin ja ohjelmassa nopeutta ja vesivoimaa.

Tiistai iltapäivällä pääsarja 6x100II/III L. 1' 40". Ohjeistus kuului että sprintterit saa uida lujaa... Lopputulos oli se että ainakin itselläni meinasi karata vauhti III-alueen puolelle. Toisaalta ehkä ihan hyväää herättelyä loppuviikkoon.

Eilen keskiviikkona vedimme Tonin kanssa treenin NSM-ryhmälle. Alkuun tunti kuivaa (aitoja, kuntopallonheittoja, reaktioita ym. Kuiva osuus ei ollut hirveän kuormittava mutta hyvää herättelyä ja lämmittelyä altaaseen.

Altaasseen hyppäsimme miden mukaan ja näytimme mallisuorituksia vartalonhallinta-drilleihin ja autoimme pareittain ja kolmikoittain tehtävissä drilleissä ja nopeuksissa.

Tänään aamulla 9:45 treeni oli taas hiljainen. Paikalla oli 5uimaria joista 3lähti ennenkuin treeni ededs kerkesi alkamaan. No eipä siinä. Riikan kanssa saatiin hyvät tehot uitua kun ei ollut ahdasta (minulla oma rata ja riikan radalla oli yksi kuntouimari).

Tehoina oli 2x75br ja 2x50br. Vedin tosin jälkimmäisen 75 suorana.

Tuleva treeni pitäisi olla Jeren vetämä nopeustreeni.

Päivän biisi XXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti