torstai 15. huhtikuuta 2010

Vierailijoita treeneissä

Päivän treenit olivat hyvin tyypillisiä torstain treenejä tällä kevätkaudelle, mutta poikkeuksena normaaliin altaassa nähtiin myös muutama vieraileva tähti. Tässä yhteenvetoa tästä päivästä.

Aamun pääsarja oli seuraavanlainen:

4x(2x10min)

1. 10min nx100 II/III L. n. 1' 40"
2. 10min kuivaa (1. kahvakuulalla, 2. porrsahyppyjä/loikkia lisäpainolla, 3. kuntopallon heittoja. 4. joku edellisistä.)

Sarja oli kaikenkaikkiaan ihan onnistunut. Kuivalla tehtyjen kymmenminuuttisten jälkeen ensimmäiset kynnys-sataset oli aina pientä hakemista. Kädet tuntuivat melko voimattomilta ja rytmikin oli hieman hukassa. Viimeisillä satasilla rupesi kuitenkin aina luistamaan vaikka pientä kangistumista viimeisillä kahdella kierroksella olikin.


Iltapäivän treeni oli hyvin yksinkertainen. Alkuun 25min omaa valmistautumista kuivalla/altaassa. Pääsarjana 8x50m st. IV. Lähtö 4-7min. Ja loppuun 50-300m verraa ja päälle reilun tunnin mittainen sali treeni.

Ensimmäinen finstoista lähti yllättävänkin lujaa(22,7). Vaikka allastreeni tuli vedettyä lyhyen kaavan mukaan, niin uinti tuntui hyvältä ja teknisesti helpolta. Kierrosten ylläpito oli helppoa ja uinti oli muutenkin menevää.

Loppua kohti alkoi kyllä hyytymään ihan kunnolla ja pari viimeistä piti taistella ihan tosissaan. että maaliin pääsi.

Sali tuli tehtyä tällä kertaa voimakkaasti kiihtyvänä. Lyhyeksi jääneen loppuverran takia alkupäästä tuli vähän kevennettyä, mutta loppuakohden sain jo paremmin tehtyä töitä.


Päivänbiisin XXIII bongasin päivän treenistä. Olisikohan ollut Toni joka tavaili kertosäettä ja Akin kanssa jatkettiin.
Päivänbiisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti