tiistai 27. syyskuuta 2011

300. Blogiteksti

Tekemällä oppii. Tuo vanha sanonta tuntuu toimivan hyvin tänäkin päivänä. Reilut 3-vuotta sitten alkoi todenteolla allekirjoittaneen tutustuminen sosiaaliseen mediaan. Facebook oli jo jotakuinkin tuttu, mutta tuolloin alkoi blogaaminen. Alkuun blogi oli aikalailla piilossa muilta ja tarkoitettu vuoden projektiksi. Tuohon vuoden määräaikaan viittasi jo blogin nimikin "kohtikesää09".Syksyllä 2009 piti sitten kehitellä jotain uutta. Päädyin bloggeriin ja blogin kirjoittamisesta tuli enemmän julkista.

Tällä hetkellä blogia lukee päivittäin noin 50-300 ihmistä. Tekstin lisäksi julkaisuista löytyy nykyään yhä useammin kuvia, ja viimeaikoina myös videoita. Videomateriaalin lataamisen helpottamiseksi perustin jokin aika sitten Facebook- ja Bloggertilien lisäksi myön YouTube kanavan. Äskettäin sosiaaliseen mediaan soluttautumiseni sai taas pari uutta työkalua kun liityin Google+:saan ja Twitteriin. Jälkimmäiset kaksi on vielä puhtaasti alkeiden opiskelun tasolla, mutta joka päivä oppii uutta.

Nyt kasassa on siis jo 300 blogitekstiä ja lisää on tulossa. Tässä välissä haluan myös kiittää kaikkia blogin seuraajia ja erityisesti niitä, jotka ovat jakaneet omia ajatuksiaan kommenttiosiossa tai livenä. Tällä viestillä haluan myös haastaa teidät hiljaisemmat blogin seuraajat kommentoimaan ja osallistumaan keskusteluun.

Onko sinulla ajatuksia miten blogista voisi tehdä vielä nykyistä kiinnostavamman tai mikä saisi aikaan kunnon keskustelua?

5 kommenttia:

  1. Nyt kun haaste heitettiin, niin voisit ehkä kertoa, että ketä kaikkia siellä leirillä uimassa on ja miten kukakin on sinne päätynyt, kun tuntuu olevan aika laaja edustus ympäri Suomea.

    VastaaPoista
  2. Elikkäs:

    Sprintteri porukassa mukana leirillä on tytöistä:

    Moona Myllyaho
    Sanni Salonen
    Noora Sartela
    Mimosa Jallow ja
    Maija Toikkanen

    Poikien puolella:

    Ville Kallinen
    Riku Kauro
    Petri Hirvonen
    Mikko Alpola ja
    Minä

    Lisäksi sprinttiryhmän mukana ulkopuolisina vahvistuksina leirillä mukana ovat:

    Ossi Oksa ja
    Samuli Heino


    Mallan keskimatkuri/matkuripainotteinen ryhmä taas koostuu seuraavista:

    Tytöt:

    Milla Ahonen
    Laura Lajunen
    Jonna Teräväinen

    Pojat:

    Anton Dobrzhanskiy
    Antti Viilos
    Janne Markkanen
    Teemu Vuorela
    Toni Kurkinen
    Kasperi Norismaa
    Jarno Kiesiläinen
    Severi Allonen ja
    Juho Allonen

    sekä vahvistuksina

    Mika Sola ja
    Sami Myren

    Valmentajina leirillä

    Sprinttereillä: Marko Malvela ja Jere Hård (tuuraaja)
    Ja Mallan ryhmällä: Marjoona Teljo ja Viivi Brask (tuuraaja)

    Sprinttiporukan turkulaisvahvistukset päätyivät leirille kai lähinnä kiinnostuksesta perinteisestä poikkeavaan valmennus/treeni kulttuuriin ja tarpeesta päästä treenaamaan kovassa ja mukavassa seurassa.

    Solan ja Myrenin leirille päätymisen syitä en voi sanoa tietäväni ja sitä kannattanee kysyä heiltä itseltään, mutta veikkaan että treenivastus ja mukava treeniporukka löytyy sieltäkin taustalta.

    VastaaPoista
  3. Mitäs mieltä A-P olet Torremolinoksesta leiripaikkana kaiken kaikkiaan? Nyt olette vähän "vanhemmalla" ja kokeneella porukalla leirillä, mutta miten paikka sopisi nuorempien uimareiden leiripaikaksi? Viestien perusteella on ainakin jäänyt sellainen kuva, että altaat ym toimivat oikein hyvin.

    VastaaPoista
  4. Oikein toimiva paikka kyllä. Ulkoaltaan vieressä on pieni jumppasali, jossa kuntopalloja, vetokumeja ja pieniä käsipainoja sekä jumppamattoja. Vierestä löytyy myös kunnon punttisali, yleisurheilukenttä sekä jalkapallo ja tenniskenttiä.

    Itse majoitumme siis kustannussyistä omakotitalossa, koska leiri on sen verran pitkä ja kaikki ovat ruoanlaittotaitoisia.

    Nuoremmalla porukalla ruokahuolto hoitunee hepommin hotelli majoituksen kautta. Ellei sitten innokkaita vanhempia lähde mukaan huolehtimaan ruoanlaitosta.

    Tänne tullessa kannattaa myös hyödyntää rantaa ja merta treeneissä.

    Itse ainkin pidän Torremolinosta suomalaisten suosimaa Calellaa toimivampana paikkana.

    VastaaPoista
  5. Kiitos vastauksesta, hieno porukkahan teitä tosiaan siellä on. Tuntuu, että uintiskenessä on nähtävissä hyvää kehitystä pidemmistä leireistä ja leirien määrän kasvamisesta, mikä varmasti näkyy myös uinnin tasossa. Sellainen vielä tuli tässä mieleen, että olisi mielenkiintoista, jos vaikka kuukausittain vaivaisit yhden blogitekstin yhteenvetona kuluneesta kuukaudesta, oman treenin ja ehkä ennen kaikkea koko suomalaisen uinnin näkökulmasta. Mitä kuusta jäi käteen, mikä puhutti tai kuka vaikuttaa olevan matkalla kohta kansainvälistä uintihuippua. Tai onko jonkun tietyn seuran uimarit esimerkiksi tehneet kovia parannuksia, josta voisi vetää johtopäätöksen, että jossain on tehty asioita harvinaisen oikein.

    VastaaPoista