tiistai 20. syyskuuta 2011

Sittenkin bodysurffaamaan

Vapaapäivä alkaa olla vietetty ja huomenna taas kunnolla altaaseen. Nukuttua tuli taas puolillepäivin mutta muutakin päivään mahtui. Päivällä katsottiin jakso Dexteriä ja iltapäivällä päätin lähteä rantaan kävelemään. Kun pääsin rantaan käännyin 180astetta ja palasin Villalle hakemaan uikkarit. Olin jo heittänyt toivon bodysurffaamaan pääsylle, mutta tänään aallokko oli kuitenkin riittävää bodysurffaukseen.


Leirin ensimmäiset Bodysurffauksen mahdollistavat aallot

Uikkareiden haku kävi nopeasti ja kun kerroin että nyt olisi edes pientä aallokkoa niin Villekin innostui lähtemään mukaan. Aalloissa oli pienestä koosta huolimatta aika hyvin voimaa ja surffaus onnistui ihan mukavasti. Bodysurffailun jälkeen kävin vielä pienellä kävelykierroksella rannassa. Porukkaa rantaraitilla oli paljon, pääasiassa eläkeläisiä, jotai tässä kaupungissa tuntuu riittävän. Pitkin rantaa oli myös erilaisia hiekkaveistoksia joista omasuosikkini oli ehdottomasti tämä:hiekkalinnoitus

Muurahaisperspektiivi

Kämpille tullessa olo tuntui itseasiassa palautuneemmalta kuin rantaan lähtiessä ja fiilis alkaa olla jo muutenkin sprintterimäisen nopea.

Päivänbiisi CLXVII


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti