maanantai 12. syyskuuta 2011

Puolivapaalta takaisin töihin

Eilisen aamun kuivatreeninä pelattiin jalkapalloa ja loppupäivä palauteltiin seuraavaa treenipätkää silmälläpitäen. Ennen lounasta pulahdus villamme pihalla olevaan uima-altaaseen. Lounaan jälkeen hetki lepoa ja pikainen käynti rannalla. Meri oli lähes tyyni, joten bodysurffauksesta on turha edes haaveilla. Ranta vaikuttaa muutenkin sen tyyppiseltä että pitää olla kunnon myrsky että tulee minkäänlaista aallokkoa.

Iltapäivä kului pitkälti pelailun merkeissä. Tiukkoja kamppailuita nähtiin niin pokerin kuin Tekkeninkin parissa. Paikalla oli myös matkureita, joilla koko päivä oli vapaa. Edellisenä yönä vieraanamme oli toisen kerroksen parvekkeelta sisään tullut villikissa, tällä kertaa yökylään tulivat matkureiden leirivahvistukset Mika Sola ja Sami Myren. Syy herrojen kyläilyyn oli se että heidän vuokranantajansa oli antanut vahingossa väärän avainnipun eikä kukaan pystynyt enää illalla avaamaan ovea. Näin siis espanjassa.

Tänään aamutreenissä vedettiin nopeuksia. Ohjelmassa oli perinteisempää nopeustreeniä piikkien (25m) muodossa. Ja plaani vetoja kolmikoin. Videolla kärjessä Mikko ja Moona. Plaaniin yrittää päästä Noora. Optimi tilanteessa Nooran pää olisi heti pintautumisen kohdalla noin mikon ja moonan polvien kohdalla ja tasaisella kolmikolla keskellä uiva pääsee edelle noin 20metrin uinnilla.

Starttaamassa Pete, Mimmu ja Mikko. Vuoroaan odottelee moona, Samppa,  Riku ja Maija.
Rantaa katsastamassa Ossi, Mikko, Myren ja Sola
Esimerkki Sprintterijätkien keittiön antimista
Illalla luvassa tunnin verran töitä kynnysalueella. Sisällön saa päättää pitkälti itse sillä sarja on muotoa 10x6min, josta ensimmäiset 4½minuuttia saa päättää vapaasti kunhan pysyy kynnyksellä. viimeiset 1'30" uidaan 100m II/III. Itse suunnitelin uivan ainakin alkuun nuo välitkin kynnyssatasia. Loppuun mahdollisesti kutopallon heittoa tai muuta vastaavaa. Katsellaan myöhemmin tarkemmin.

Päivänbiisi CXLIV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti