sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kukkotappelua, vesipalloa ja muuta mukavaa ennätys helteessä

Syksyinen Eurooppa?

Iltatreeni alkoi jälleen lämpimissä tunnelmissa. Tällä kertaa sääasemallamme mitattiin ennätykselliset +40°C. Tämä sopi tilanteeseen erinomaisesti, sillä ohjelmassa oli mm. nopeutta ja muuta lämmintä ilmaa kaipaavaa tekemistä.

Itse treeni aloitettiin yli-ali esteradalla, eli alkuun altaan poikki, rataköysiä vuorotellen ylittäen ja alittaen 6-kertaa. Sitten sama setti räpylöillä ja vielä kerran kuudesti siten että 3-4:n köyden välein ylitys ja päälle voltti. Lopuksi vielä muutamakierros juoksustartilla veteen ja delffaten pitkä liuku.

Lämmittely jälkeen siirryttiin nopeus osioon, jossa vedettiin ylinopeusvetoja vetokumilla. Tauolla oleville ohjelmassa oli kukkotappelua lauttojen päälle. Siitä tässä myös videomateriaalia:




Mikko vs. Ville


Nopeuksien jälkeen osa lähti uimaan testiä ja loput jatkoi "painia". testinä 100br, 50br ja 25V. Itselläni varsinkin satanen kulki hyvin ja loppuajaksi muodostui 47,9. Finstan broukkeni 21,2 tai 21,4. Piikin vedin rinulia ja tulos siinä 12,2.



Mikko ja Pete starttaamassa
Testin jälkeen siirryttiin hyppyaltaalle missä alkuun hyppyjä juoksustartilla pitkällä liu'ulla ja hyvällä pintautumisella. Siitä jatketiin sitten vesipalloon jonka joukkueemme, (Riku, Ossi, Pete, Maija, Noora ja Minä) voitti luvuin 11-10. Treenin jälkeen sai vielä jäädä hyppimään kerroksista. 
Ossi sähkölinjalla roikkumassa, Riku odottaa vuoroaan
Loppuun lienee syytä mainita että Sanni uskaltautui tänään hyppäämään kympistä! Lisää treeni kuulumisia ehkä jo huomenna? Pysykää kanavalla.

2 kommenttia:

  1. AP, kiva kun kirjoittelet noin aktiivisesti treenikuulumisia lämpöisästä Espanjasta. Täällä sateen keskellä Suomessa on kiva lueskella porukkanne harjoittelusta :) Tsemppiä kaikille treeneihin, ottakaa ilo irti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Iloinen meininki jatkukoon :)

    Positiivinen palaute ja kasvavat lukijamäärät (parhaina päivinä yli 200lukijaa) motivoivat kijoittamaan.

    VastaaPoista