maanantai 24. toukokuuta 2010

FIN-EST maaottelu

Viikonlopun maaottelu on nyt takana. Kokonaisuutena ihan onnistunut reissu ja hyvä päätös tälle treenijaksolle.

50pu: Pintautumista lukuunottamatta ihan onnistunut uinti. Kierroksia löytyi kovasta treeniviikosta huolimatta kohtalaisesti.

4x100vuv (aloitusosuus): Eskelisen Aleksi heitti ennen viestiä että uidaanko negatiivisesti. En oikein syttynyt ajatukselle, mutta lopputulos kertoi jotain muuta, finstat 26,6 ja 26,5. Loppuaika siis 53,1. Uinti antoi hyvää pohjaa tulevaisuutta ajatellen. Uinnissa oli paljon hyvää ja paljon melko helposti kehitettäviä juttuja. Kaiken kaikkiaan hyvä uinti josta voi hyvin lähteä luomaan uutta taktiikkaa pitkänradan sataselle.

50vu: Aikalailla perusuinti, ei suuria virheitä, mutta ei suurempaa venymistäkään. Rentoudella ja pienellä terävyyden lisäyksellä vauhtia olisi ehkä lisättävissä melko vaivattomasti. Aika tähän paikkaan ehkä jopa pieni yllätys. Odotin aikaa suunnilleen 24,0-24,2 välikkööön. Nyt kuitenkin 23,8.

Kohta viikon verran vaivannut pieni flunssa sai minut luopumaan sekariviestiin tarjotusta vapari-paikasta. Aleksi täytti paikan hyvin ja voin siltä pohjalta pitää omaa ratkaisuani oikeana.

Tällä viikolla yritän ottaa alkuviikkoa vähän kevyemmin että flunssa helpottaisi. Sen jälkeen alkaa varsinainen kisakausi. Reilun parin viikon päästä uitavat Mare Nostrum-kiertueen Canetin ja Barcelonan osakilpailut ovat ensimmäinen kunnon paikka kokeilla kisavauhtia ja hakea tuntumaa loppukesän tärkeämpiin koitoksiin.

Päivänbiisi XLII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti