sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Tampereen Avoimet

Eilinen päivä oli erittäin rankka. Herätys 6:30 ja seitsemän jälkeen Tampereen suuntaan.

Aamujakson lajeina 200su ja 100ru. Molemmat taktisesti ihan onnistuneita, eli rennosti liikkeelle ja loppu kiihtyvänä, mutta viikon treenikuormitus tuntui kyllä kropassa ja näkyi ajoissa (2,24 ja 1,07).

Iltajakson alussa 50vu jatkoi pitkälti samaa linjaa aamujakson kanssa. Palautukset olivat kyllä teräviä mutta uuden vedon aloittamista edelsi aina pieni tauko eikä uinti oikein päässyt rullaamaan. Seuraavana lajina ollut 200sku oli ehkä paras päivän uinneista. Perhonen oli suht kevyttä ja toinenkin satanen tuli ihan hyvin. Seläri osuus kannattaa tosin unohtaa...

Loppuun uimme vielä 4x100vuv:n. Vedin kolmos osuuden ja kokeilin taas uutta viestivaihtoa. Tällä kertaa vaihto oli melko nopea ja uintivauhtikin aika hyvää ensimmäisillä vedoilla. Sama kankeus ja väsymys painoi kyllä tässäkin lajissa ja osuus ajaksi kirjattiin 53,01. Viestin kokonaisajasta pitäisi pudottaa noin 10sekunttia kesään mennessä, mutta täydet mahdollisuudet siihen on olemassa. 3-4 viestiä pitäisi uida vielä kevään aikana treeneissä jos alkuperäisessä suunnitelmassa pysytään. Eiköhän se sieltä ala tippumaan.

Päivänbiisi XXXIII

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti