sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Särkänniemi uinnit

Lupasin kertoa myöhemmin perjantai ilta treenistä, tässä muutama sana:

Puolituntia tekniikkaa ja vähän nopeuksia sekä pari finstan broukkenia.

Sitten eilisen kisoista:

Bussi Tampereelle lähti klo 7:30 hallin pihasta ja takaisin Jyväskylässä oltiin noin klo 22. Tuohon yli 14 tuntiseen päivään mahtui lähes puolitoista minuuttia varsinaisia urheilusuorituksia.

Suunnitelma: 50 vapariin huolellinen valmistautuminen. Verrassa pari kovempaa vetoa ja kroppa hereille. Rinuliin lyhyempi valmistautuminen ja rinulin ja perhosen välinen yli 4h tauko pitäisi käyttää kaikkeen muuhun kuin uintiin keskittyen ja vasta kokoontumispaikalla ajatukset itse lajiin.

Toteutus:

50vu (23,57): Kohtuu hyvä uinti, hyvä valmistautuminen. Viimeiset 20m pientä takkuamista.

50ru (29,96): Hyvä startti, ja ensimmäiset 40m. Viimeisillä vedoilla pientä väsymystä mutta hyvä maaliintulo jossa ajatus mukana.

4h väli: Ruokailu 45min, auringonottoa 2h, frisbeen heittelyä 1h 30min, istuskelua hallissa 15min ja starttiin valmistautuminen 5min.

50pu (25,92): Vartalon asento pysyi paremmin kuin keväällä treeneissä. Rytmi myös hyvä. Hapenotot (3kpl) pudottivat kierroksia ja sotkivat muutenkin pahasti uintia.

Yhteenveto: Hyvä kokonaisuus, ajat viimeviikkoon nähden odotetusti kovempia. 14tuntisen kisareissun ja helteisen päivän yhdistäminen halliolosuhteissa onnistui yllättävänkin hyvin.

Päivänbiisi XXXVI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti