torstai 6. toukokuuta 2010

Sprint Olympic

Aamun treeni "Sprint Olympic" oli yksi kovimmista pitkiin aikoihin:

1500vu mcp/II+

"Temppurata" (25m askelkyykkyjä, 30"kahvakuula, 30kuntopallon heittoa, yhden käden pomputtelut seinäävasten vesipallolla. Juoksu portaisiin yläkatsomon toiseenpäähän. Sieltä portaat ylös-alas-ylös... Toisessa päässä portaikkoa kymmenen punnerrusta kädet fysiopallonpäällä, 20linkkaria ja 10vetoa uimaripenkissä. Juosten takaisin alas ja finstan matalaanpäähän ja seuraavaan uinti settiin...)

400sku + 400vu II->II/III

edellä mainittu rata taas läpi

100pu, 100su, 100ru, 100vu II/III

Rata

800vu mcp/II+

Rata

200pu, 200su, 200vu, 200sku, 200ru II/III

Rata

50vu IV ajalla (24,2)


Treeni lähti vauhdikkaasti käyntiin kun tuli pientä kilpailua siitä kuka lähtee kärkeen. 800vaparin kohdalla Make rupesi sanomaan porukalle että jättäkää jotain pois että keretään vetämään finsta loppuun. Itse päätin kuitenkin vetää kunnolla loppuunasti kun ei mitään pakottavaa tarvetta ollut pois altaasta.

Treenin jälkeen jäin vielä altaanlaidalle juttelemaan Nisulan Tommin kanssa. Lähdettiin sitten syömään ja jäätiin taas "hetkeksi" juttelemaan. Jossain vaiheessa totesin että viiden minuutin päästä pitäisi olla taas hallilla...

Jatketaan siis tästä suoraan iltapäivän treeniin:

20min kisaverraa
10x50 st IV L 2' 30"

Vaikka palautuminen aamusta jäi aika lyhyeksi, niin yllättävän hyvin meni iltapäivän pääsarja. Yksi syy on varmasti sekin että juuri tuo kyseinen sarja on paras sarja mitä olen koskaan uinut ja sarjasta saa aina tehot irti. Lisäksi matkurit vetivät alkuun pari piikkiä ja tulivat mukaan vasta viimeisille viidelle kierrokselle. Antin kanssa uitiin viimeisissä viidessä finstassa neljästi täysin samaan aikaan, keskimmäisen taisin viedä kahdella kympällä. Lisäksi kolmantena ykkösaallossa uinut Renttu kiristi reilusti loppuun ja tuli 2viimeistä samaan aikaan kuin minä ja Antti.

Kiritys oli siis viimeisen päälle kunnossa ja kaikki saivat varmasti hyvin itsestään irti. Lisää tällaisia päiviä kiitos!Päivänbiisi XXXII

Loppuun vielä kysymys: Miksi FINA:n uusilla hyväksyttyjen pukujen listoilla on mukana polyuretaani-pukuja???

1 kommentti:

  1. Itse olen ihmetellyt samaa (siis tosta FINA:n listasta). Juuri kun ollaan menty selvästi parempaan päin (vaikka puvut maksavatkin edelleen suht paljon ollakseen ei-kumipukuja), niin ei kai taas aleta kikkailemaan! FINA taitaa olla liian kunnianhimoinen. Olen kirjaimellisesti pettynyt!

    - uimari, joka lukee ahkerasti blogiasi (keep going :))

    VastaaPoista