perjantai 14. toukokuuta 2010

Vauhti päällä

Otsikko viittaa tällä kertaa Kesään joka ei paljoa säästele vaan puskee Suomeen aika vauhdilla. Toivotaan että reipas aloitus ei näy hyytymisenä kesä-heinäkuussa vaan helteitä riittää pitkälle elokuuhun.

Viikko on kyllä mennyt muutenkin nopeasti ja blogimerkinnät jääneet vähiin. Lyhyt tiivistelmä viikosta:

Tiistai iltapäivällä "kynnys"-sarja 8x100II/III L. 1.40 Kiihtyvänä. Piti kiristää vauhtia huomaamattomasti "kroppaa kusettaen". Kakkos-aallossa se kävi helposti kun pääsi hyvin plaaniin ja ajatkin tuli muodossa +5". Viimeinen sitten lähti ihan reippaasti kolmosenpuolelle mutta rennosti ja helposti kuitenkin, 1,02,1 (eli 57,1).

Keskiviikkona halusin että nsm-ryhmän sprintterit pitävät rittävät tauot ja menin heidän mukanaan altaaseen vetämään treeniä. Ohjelmassa vähän nelosia koska torstaina halli olisi kiinni. 6x50 (2x IV, 2x br, 2x 20m+15m+15m). Treeni oli hyvä ja pieniä viitteitä sprintteriasenteen löytymisestäkin oli muutamilla havaittavissa. Valmennuksellisesti treeni oli onnistunut ja kun sivussa sai oman treeninkin vedettyä niin kokonaisuus oli sitäkin parempi.

Torstai meni pitkälti levon merkeissä, mutta melkein 20km kävin pyöräilemässä.

Perjantaina eli tänään, kävin aamulla tunninverran verrailemassa ja vedin samassa yhteydessä kolme piikkiä ajalla ja kolme ylinopeusvetoa. Ylinopeudet ei oikein lähtenyt eikä vaparin piikitkään mitään ihan parasta ollut (molemmat 9,5). Heti treenin alussa uitu selärin piikki sensijaan lähti ihan mukavasti ja kierroksiakin löytyi hyvin. Aika 12,0 on ennätys lähes puolella sekunnilla.

Ilta treenistä lisää sitten kun se on uitu!

Päivänbiisi XXXV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti